Внесете ја Вашата e-mail адреса да ги ресетирате Вашите корисничко име и лозинка.

* E-mail адреса

 
 
 
 

Искористете го слободното време за вас

Day Care најбрзо и најдобро ќе ги задоволи вашите потреби, бидејќи ние знаеме колку вам ви е драгоцено вашето време. Кога се потпирате на Day Care знаете дека:

  1. Ние ќе ви одговориме веднаш
  2. Ќе ве ослободиме од товарот сами да барате искусно, доверливо лице за одржување на домот
  3. Ќе ви обезбедиме висок квалитет на извршените услуги
 

Високо професионален персонал

Основното нешто, кога се дава услуга е да се обезбеди висок квалитет на извршување на таа услуга. Без разлика дали се работи за чистење, перење, пеглање, готвење, лесни поправки во домот, нашите домашни помошници ќе го направат тоа со најдобар квалитет. Секој кандидат за работа во Day Care поминува низ процес на строга селекција и се задржуваат само оние кои имаат претходно искуство, квалификации и немаат криминално досие.


Информирајте се за услугите поврзани со одржување на домот.