Внесете ја Вашата e-mail адреса да ги ресетирате Вашите корисничко име и лозинка.

* E-mail адреса

 
 
 
 

ТРИ причини зошто да станете Day Care домашен помошник

  • Редовно вработување

  • Работа која соодветствува на вашите квалификации и искуство

  • Можност за дополнителен развој

 

Day Care ви нуди можност да станете дел од нашиот тим!

Проверете ги критериумите на Day Care за домашен помошник и пријавете се.
Сѐ што е потребно за брзо и едноставно да аплицирате за домашен помошник е да се регистрирате на веб страницата и да ја пополните пријавата за домашен помошник. Доколку сакате можете и директно да стапите во контакт со нас.