Внесете ја Вашата e-mail адреса да ги ресетирате Вашите корисничко име и лозинка.

* E-mail адреса

 
 
 
 

Day Care ви нуди екслузивни награди за дадена препорака

Како наш задоволен корисник, препорачајте ги нашите услуги кај вашите пријатели или колеги и доколку тие почнат да ги користат нашите услуги во знак на благодарност ви доделуваме попуст за користење на некоја услуга од Day Care.

Вредноста зависи од типот на услуга која вашиот пријател избрал да ја користи од Day Care но генерално се движи во рамките на 10% од нето вредноста на услугата.

За повеќе информации контактирајте нѐ преку: info@daycare.com.mk или јавете се на 02 / 32 30 952.