Внесете ја Вашата e-mail адреса да ги ресетирате Вашите корисничко име и лозинка.

* E-mail адреса

 
 
 
 

Дадилка / Бебиситерка

  1. Најдобра грижа за вашето дете
  2. Најдобар спој на вашите барања со способностите на нашата дадилка
  3. Искусни и квалификувани дадилки
  4. Без криминално досие
 
 

Во услови на брз и динамичен живот, дадилките се неопходни за нормално функционирање на семејството. Секој родител се надева дека ќе најде способна и одговорна дадилка која ќе се грижи за неговото дете. Дадилка на која ќе ѝ верува, за да може полесно да оди на работа, без да биде оптоварен со мислата дали е детето добро згрижено! 

Но потрагата по вистинската дадилка, може да биде стресен предизвик кој ќе вѝ одземе многу време на интервјуа, проверки што работеле претходно, карактерните особини. И повторно не можете да бидете сигурни во својот избор.

Заштедете време и нерви! Дозволете нѝ да ви помогнеме бидејќи Day Care има голема база на дадилки кои се детално проверени како од аспект на квалификации и искуство за квалитетно извршување на работата, така и од аспект на здравствена состојба и криминално однесување, што ви дава сигурност дека дадилката за вашето дете во целост ќе одговара на вашите барања и потреби.

 

Размислете каква дадилка ви е потребна. Во разговор со нашиот тим ќе утврдиме кои се вашите потреби и барања

 Day Care ќе ви организира интервју со три кандидати, избрани по принципот "најдобар спој". Следува запознавање на вашето дете со избраниот кандидат. Неговата реакција е многу битен одлучувачки фактор, особено кога се двоумите меѓу два кандидата

Доколку изберете кандидат за дадилка, ќе склучиме договор за користење на услугата

Стапете во контакт со нас и нашиот тим ќе ви ги обезбеди сите информации кои ве интересираат.