Внесете ја Вашата e-mail адреса да ги ресетирате Вашите корисничко име и лозинка.

* E-mail адреса

 
 
 
 

Зошто Day Care дадилка / бебиситерка


Заштедете време и нерви. Наместо да барате и интервјуирате десетици кандидати, само треба да ни кажете што сакате и потоа да се видите со три кандидати за кои можете да бидете сигурни дека се и квалификувани и со работно искуство, но и чесни и од доверба, бидејќи:

Работиме само со дадилки со соодветна квалификација за грижа за деца и една година работно искуство во грижа за деца, или со минимум две годишно искуство во грижа за деца доколку не се со соодветна квалификација.

Вам ви ги предложуваме само оние кандидати за дадилки кои одговараат на вашите барања. Во поглед на личноста, квалификации и искуство, примарната цел е нашите дадилки да ги задоволат потребите на вашето бебе/дете.

Непосредно пред почетокот на грижата за вашето дете, бараме нова потврда за неосудуваност.

Стапете во контакт со нас и нашиот тим ќе ви ги обезбеди сите информации кои ве интересираат.