Внесете ја Вашата e-mail адреса да ги ресетирате Вашите корисничко име и лозинка.

* E-mail адреса

 
 
 
 

Повелете во нашите простории секој работен ден од 08:30 – 16:30 часот. Нашиот тим ќе ви ги даде сите потребни информации за услугите и ќе се потруди да ви одговори на сите ваши прашања.


 

Дејкер Хоум ДОО се наоѓа на:

ул. Црвена вода бр. 7/1, 1000 Скопје

тел. 02 / 32 30 952

мобилен тел. 071 / 262 802

факс 02 / 32 30 953

www.daycare.com.mk

e-mail: info@daycare.com.mkДоколку не сте во можност да нѐ посетите, информациите можете да ги добиете и телефонски или преку e-mail.


* Име:
* Презиме:
* E-mail адреса:

* Услуга за која сте заинтересирани:

Дадилка Негувател/ка Одржување на домот

* Вашето прашање:

 

Доколку сакате да поднесете електронско барање за услугата за која сте заинтересирани, Ве молиме прво да се регистрирате на веб страницата и потоа да го пополните барањето за услугата за која сте заинтересирани. По добивање на барањето нашиот тим ќе ве контактира.

Барање за услуга за:

Доколку сте заинтересирани за работа во Day Care, Ве молиме прво да се регистрирате на веб страницата и потоа да ја пополните пријавата за соодветното работно место. По добивање на пријавата нашиот тим ќе ве контактира.

Апликација за: