Кому да му ја доверите грижата

како да го направите вистинскиот избор… 

 

Грижа за деца

Искусни, сигурни, чесни дадилки за вашите најдрагоцени мали...

Грижа за возрасни

Искусни и професионални негуватели за да ја сочувате независноста во вашиот дом...

Одржување на домот

Професионална помош во чистење, готвење, перење, пеглање..

Имате потреба од дадилка, бебиситерка, негувател за возрасни или домашен помошник?

Зошто да ги користите услугите на Day Care?

  • Нашиот тим ќе ве сослуша и по потреба ќе ве советува
  • „Најдобар спој“ – нашиот вработен во целост ќе ги задоволи сите ваши барања и потреби
  • Голема база на вработени – гарантираме дека сите имаат соодветни квалификации и искуство за работата што ја извршуваат
За нас

Професионални стандарди

Во тимот на Day Care се вклучени сите профили на стручни лица кои се потребни за професионално, квалитетно и навремено обезбедување на услугите. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer aliquam elementum libero sed tempor. Pellentesque nec commodo quam. Ut faucibus leo posuere mi libero sed tempor. vehicula maximus ac sodales ex consectetur adipiscing elit libero

BY JOHN DOE

Услуги кои ги нудиме

Професионална помош

Day Care е решение за сета помош која ви е потребна за грижа на семејството и одржување на домот. Нудиме врвен квалитет во обезбедување на услуги за:

0
Години искуство
0
Среќни корисници
0
Професионалци во тимот
0
Извршени услуги
Со Day Care решението е само на чекор од вас

Искусни, чесни, професионални

Идеален спој на вашите барања со квалитетите на нашиот вработен.

Day Care ќе ви понуди избор од кандидати, кои најмногу одговараат и во целост ќе ги задоволат вашите барања од аспект на знаење, искуство и лични особини.

Some of our work

Choose Confidently

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Стани дел од нашиот тим

Доколку имате претходно работно искуство во доменот на услугите што ги нуди Day Care и соодветни препораки и доколку сакате ние да ви ја најдеме посакуваната работа за платата што вие ќе ја кажете без никаков надомест за нас, аплицирајте подолу или јавете ни се на нашиот телефонски број.