Контакт

Нашиот тим ќе ви ги даде сите потребни информации за услугите и ќе се потруди да ви одговори на сите ваши прашања.

Дејкер Хоум ДОО се наоѓа на:

ул. Дебарца бр. 13/14, 1000 Скопје

мобилен тел. 077 / 677 982

www.daycare.com.mk

e-mail: info@daycare.com.mk

 

Стани дел од нашиот тим

Доколку имате претходно работно искуство во доменот на услугите што ги нуди Day Care и соодветни препораки и доколку сакате ние да ви ја најдеме посакуваната работа за платата што вие ќе ја кажете без никаков надомест за нас, аплицирајте подолу или јавете ни се на нашиот телефонски број.